ТРАНСПЛАНТАЦИЈА НА КОСА


СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА : Трансплантација на коса = 2100 евра

ДОНЕСЕТЕ пријател И ДОБИЈТЕ дополнителни 10% попуст за двајцата.

Дали сакате трансплантација на коса во најдобрата болница во Македонија?

Нашиот искусен тим на специјализирани лекари и техничари ќе изврши операција -трансплантација на коса.

Whats App Macedonia
+389 71 71 15 06

Whats App Turkey
+90 538 445 17 17

  • Зошто нашиот центар?
  • Имаме JCI сертификат.check icon
  • Со работата раководи лекарcheck icon
  • Нашата екипа има 10 години работно искуствоcheck icon
  • Вршиме операција со FUE методаcheck icon
  • Нема ограничување во процесот на трансплантација, се користат онолку графтови колку што е потребноcheck icon
  • Можете да добиете бесплатна онлајн консултација, нашиот доктор зборува англиски јазикcheck icon
  • Ние обезбедуваме аеродром шатл-службаcheck icon
  • Нашата болница е во центарот на Скопје.check icon
 

ИСПРАТЕТЕ ФОТОГРАФИЈА

За бесплатна консултација. Испратете ги вашите фотографии направени од напред, од страните и задниот дел на главата.

WhatsApp +90 538 445 17 17

Како да испратите фотографија?:

Кога ќе се отвори прозорец изберете CTRL за повеќе фотографии.

Contact us now for FREE Online Consultation

Ви дозволувам да ме контактирате на мојот email и наведениот телефонски број.

* Вашите лични податоци ќе бидат исклучиво за да ве контактираме и нема да се користат за други цели.

 Важни забелешки: Авионскиот лет и трошоците за сместување во хотел, се исклучени од погоре наведената цена. Наведената цена ги вклучува сите болнички трошоци . Доколку сакате можете да платите со кредитна картичка. Процесот на трансплантација на коса трае околу 5-7 часа. Вие можете да бидете во хотел или во вашиот дом веднаш по операцијата. Првото миење на косатa се врши во нашата Болница по два дена, но доколку треба да патувате добивате потребни инструкции и совет како тоа да го направите сами. Вашата пресадена коса ќе падне по еден месец, а нормализирање, зголемен раст и густина се случува во следните 9 месеци.Препорачуваме по операцијата да се одморите најмалку една недела. Советуваме неколкудневна терапија, содветна медицинска козметика како шампони и лосиони кои можете да ги набавите во секоја аптека. Ве молиме контактирајте со нас за бесплатна консултација.


Daphne Hair Transplantation Acıbadem Sistina Hospital

Acibadem Sistina Hospital: Skupi 5a, Skopje 1000, Makedonija
CALL CENTER: 02 3099 500

 


Saç Ekimi DHI Saç Ekimi FUE Saç Ekimi Saç Ekimi Sonrası

For more information please watch the video below.

For more information:

Contact now
Saç Ekimi

Emailiniz için teşekkür ederiz.

En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir.!
Bu esnada web sitemizi gezebilirsiniz: www.daphnelazer.com.